Holistisch levens begeleiding

Alles is één 

Aandacht voor het individu staat altijd centraal. 
‘Down to earth’ en toch spiritueel
Voor groepen en privé
Ervaringsdeskundige

Wees Fantastisch met een hoofdletter F

Ieder mens is anders

Bij elke les en behandeling probeer ik elke individu echt te zien en te voelen.
Luisteren en persoonlijke aandacht zijn voor mij essentieel.
Als iemand met hoogsensitieve eigenschappen ligt hier, naast kennis, ook mijn kracht.

Ik help, ondersteun en motiveer graag zodat je lekkerder in je vel zit, bewuster wordt van wat speelt, blokkades aangepakt worden, meer geniet, makkelijker ontspant en dat je beter omgaat met uitdagingen.

Of je wilt jezelf gewoon heerlijk verwennen met een massage, genieten van een les, lachen met elkaar, wat nieuws leren of blijven beoefenen wat je graag doet. 

Ik noem mijn gehele aanbod van diensten ‘holistisch levens begeleiding’, omdat we één met elkaar zijn, met de wereld om ons heen, we graag één met onszelf zijn, en al mijn diensten samen één geheel vormen. 

error: Content is protected !!