Beleving

Doen is ervaren
Ervaren is beleven
Beleven is voelen
Voelen is zijn
Zijn is weten

Blogs en video's over leefstijl, yoga, meditatie, voeding, kruiden, natuurlijk genezen en meer.

Iemand noemde mij ooit ‘ervarings expert’. 
Ik hou van die omschrijving, want ik  deel graag mijn enthousiasme, ervaringen, kennis en kunde met anderen met de wens iemand te inspireren, blij te maken, een stap vooruit te helpen, om net even anders te kijken, iets nieuws te leren of ervaren. 

De blogs en video’s zijn uiteenlopend maar hebben allen te maken met een gezonde(re) leefstijl en een meer holistisch leven.
Bij een holistische benadering kijk je naar het geheel en ga je er ook vanuit dat alles samenhangt.
Voor mij vormen mijn diensten één geheel die elkaar kunnen ondersteunen. 

error: Content is protected !!