Contact

Open, ‘down to earth’, transparant

Mijn doel is een positieve bijdrage aan iemands algehele gevoel van welzijn en geluk te geven.
Zoals het verbeteren van iemands leefstijl en gezondheid, het verminderen van stress en meer in balans zijn

Jolinda Cath
Telefoon Nederland: +31 (0)6 83077226
Telefoon Jordanië en What’s app: +962 (0)77 512 6694
e-mail: jolinda@cathproductions.nl 
Fotogafie website: (wordt vernieuwd) www.cathproductions.nl

Bank gegevens:
Rabobank
t.n.v. Cath Productions
Iban: NL06 RABO 0131 9984 20

KvK nr: 342 72667
Btw-id: NL002097483B90

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Contact formulier

Ontmoet Jolinda

In mijn eigen zoektocht naar meer balans, mezelf beter leren kennen en omgaan met grote spanningen en flinke uitdagingen, ben ik 25 jaar geleden begonnen met yoga, reiki, meditatie en massages.  Ruim 6 jaar geleden heb ik de stap gemaakt om lessen en retraites te begeleiden en om behandelingen te geven.
Ik ben iemand die een verscheidenheid aan interesses heeft, vele soorten banen heeft gehad, maar met altijd de rode draad het begeleiden van mensen. Of dat nu was als sociaal cultureel werker, fotograaf of reisbegeleidster.
Al mijn ervaringen en kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, komen voor mijn gevoel nu allemaal samen in mijn ‘holistische begeleiding’, waarin altijd persoonlijke aandacht centraal staat.
Om zelf te blijven ontwikkelen heb ik de afgelopen jaren meerdere studies en trainingen op het gebied van coaching, mindfulness, yoga en verschillende massage technieken gevolgd en ben ik reiki master geworden.

Mijn eigen, soms zeer uitdagende weg heeft mij gebracht waar ik nu ben en kan ik delen wat ik geleerd heb om jou te helpen en te ondersteunen op mijn best mogelijke manier.

error: Content is protected !!